Målare i Mölnlycke

Målerifirma i Mölnlycke

Mölnlycke tätort står ständigt i förändringsfasen och växer konstant till förmån för alla som bor och önskar leva här. Vi på Stensiö Måleri vill gärna få vara med på färden delaktiga till ortens estetiska utveckling och hjälper därför boende i Mölnlycke med måleriarbeten av alla dess former.

Känner ni att det är dags för en förändring, behov av en uppfräschning eller är ni mitt i planeringen av en totalrenovering? Hör av er till oss! Vår erfarenhet sträcker sig över allt från mindre projekt till större måleriarbeten och vi är helt klart redo för att ta oss an också era visioner och drömmar.

Tillsammans kan vi göra Mölnlycke till en ännu mer trivsam plats att leva på!

Vi värnar om er och er hemtrevnad

Stensiö Måleri är en allomfattande målerifirma och vi står tillgängliga för allt tänkbart ni skulle kunna behöva få hjälp med gällande er fastighets in- och utsida.

Med målade ytor inom hemmets väggar ökar möjligheterna för den förändringslystna till att med enkla medel reformera och förnya för högre trivselfaktor. Med bara små enkla medel så som en färgpyts och en pensel kan vi skapa underverk tillsammans och skapa ett hem i tiden med personlighet. Ytterligare ett alternativ är annars att bryta av med tapeter. Foto- och mönstertapeter har tagit ett stadigt grepp om trendfaktorn och efterfrågas ofta av kunder som vill skapa en mer effektgivande prägel.

Att underhålla fasaden är ytterligare ett projekt viktigt att följa upp, inte bara för att ytan ska få förbli praktfull och inbjudande utan också för att fastigheten ska må väl och skyddas från skador komna av väder och vind. Fasadmålning tar tid och kräver energi, en av de mest klassiska ursäkterna till att låta det dröja för länge mellan målningarna. Ta inte risken du också utan ring oss innan arbetet blir mer omfattande än det hade behövt vara.

Bor ni i Mölnlycke och behöver hjälp med att ta tag i flagnande färg eller tråkiga ytor så tveka inte. Kontakta oss redan idag och låt våra kunniga målare utföra sin färggranna magi i era hem!

Referenser

© Stensiö Måleri AB 2024

Offertförfrågan

PrivatpersonFöretag

Vad kan vi hjälpa er med?

Invändig målningUtvändig målningTakmålningVäggmålningFönstermålningMålning av trapphusBrandskyddsmålningVåtrumsmålningSprutmålningTapetseringFasadtvättFasadmålningTaktvätt

Bli uppringd