Målare i Göteborg

Målerifirma i Göteborg

Göteborg är hamnstaden där det händer grejer och det är inte för inte som staden brukar kallas för Lilla London. Så nära till skärgården men ändå så mycket storstad i ett är svårt att hitta någon annanstans. Efter att ha varit i måleribranschen i mer än 30 år kan vi på Stensiö Måleri leverera bra målningsarbeten till Göteborg. Holländarna var de som byggde upp staden och engelsmännen satte sin prägel på den så nu ska vi fortsätta att göra det med våra medel men med er unika stil för just ert hem eller fastighet.

Stensiö Måleri AB är en målerifirma som utför all typ av måleri i Göteborg med omnejd, både till privatpersoner, organisationer och företag. Vi är en målarfirma som vill ha så nöjda kunder som möjligt och erbjuder därför en rad olika tjänster som har med målning och tapetsering att göra. Inget projekt är för litet eller för stort för vår firma och vi antar alla utmaningar med glädje oavsett om det är lägenhetshus, kontorsfastighet, villor eller större bostadshus.

Våra måleritjänster

Oberoende av vilken typ av målningsarbete det är som ska utföras så är det väldigt noga med att underarbetet är bra utfört. Det är faktiskt det man oftast ska lägga allra mest tid på för om inte det blir bra så får överarbetet, det man ser, lida senare i framtiden. Just underarbetet, själva grunden, är något som de flesta som ska måla själv slarvar med mycket och då får sådana som vi på Stensiö Måleri AB komma och rätta till felen senare för att färg lossnar eller liknande. Vi ser därför att jobbet görs ordentligt från början och ställer gärna upp på att göra det. Inte bara för att man sparar pengar på det utan också för att material och underlag kan skadas om det inte får ett tillräckligt skydd så att man vid ett senare tillfälle har större skador än vad som är nödvändigt. Färgen har till uppgift att både skydda och försköna men det finns ingen färg som klarar av att skydda en fasad om den inte har rätt förutsättningar.

När det gäller målning, och då framförallt på nybyggnationer så är det många lager som ska genomföras innan arbetet är klart och varje lager måste få sin tid att torka. I dagens stressade samhälle har man i många fall inte tålamodet till det utan vill helst att målningsarbetet ska vara klart i en handvändning. Om man låter oss ta hand om målningen kan man slappna av och tänka på annat istället och varken vara stressad över att man måste genomföra arbetet eller att det kommer ta tid. Med vår erfarenhet i bagaget så vet vi precis hur vi ska göra för att arbetet ska bli så effektivt som möjligt.

Något som ofta rekommenderas idag är att välja brandskyddsfärg på passande ytor, vilket är en alldeles fantastisk typ av färg. Anledningen till att den är så fantastisk är såklart för att den har många fördelar vid brand. Den fördröjer brandens framfart vilket gör att man kan rädda liv åt både människor och djur, samt att materiella tings skador inte blir lika omfattande.

Känner ni behov av att anlita duktiga målare i Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv med omnejd så är det bara att kontakta oss. Vi svarar mer än gärna på frågor och ger tips och råd om måleriet. Tveka inte att ringa eller maila oss!

Referenser

© Stensiö Måleri AB 2024

Offertförfrågan

PrivatpersonFöretag

Vad kan vi hjälpa er med?

Invändig målningUtvändig målningTakmålningVäggmålningFönstermålningMålning av trapphusBrandskyddsmålningVåtrumsmålningSprutmålningTapetseringFasadtvättFasadmålningTaktvätt

Bli uppringd