Målare i Borås

Erfarna målare

Borås är en välkänd stad över hela världen när det handlar om mode- och textil. Man kan faktiskt säga att mode och textil går lite hand i hand med färg, tapeter och måleri eftersom det har med kreativitet att göra. För att inte göra boråsarna besvikna så kan vi på Stensiö Måleri AB leverera tapetsering & måleri i toppklass för att möta förväntningarna på staden vad gäller kreativitet och stil. Mode förknippas även med trender, och trender finns såklart även inom måleribranschen. Våra målare på Stensiö Måleri har full koll på måleritrender och lever upp till ryktet om Borås som funnits i flera århundraden. Oavsett om du är privatperson, fastighetsägare eller företagare i Borås så är du varmt välkommen att höra av dig för mer information om vad vi kan hjälpa er med.

Våra måleritjänster

Om man väljer att ha målade väggar inomhus så kan det ge otroligt härliga ytor och det är väldigt enkelt och snabbt att måla dem. Det går även att måla på i stort sett alla underlag och man kan variera sig väldigt mycket. Det är inte bara färgen och färgkombinationerna som man kan variera sig med utan även glansen på färgen som kan göra väldigt mycket även om det ibland är svårt att tro det. Spannet i färgglans går från helmatt till blank och det finns en massa alternativ däremellan. Väljer man en mer matt färg så ger det en känsla av lugn och väljer man en färg med mer glans i så är den både tåligare och lättare att torka av. Det beror helt enkelt på vad man föredrar för vårt mål är att alla ska få ett slutresultat som är precis som de vill ha det. Det är till och med så att samma kulört kan upplevas olika beroende på vad det är för glans på färgen vilket gör att man kan få tuffa effekter. Själva arbetet med att måla är inte speciellt krångligt det är bara det att det tar mycket tid och att man behöver en hel del material som man oftast inte har hemma. Anlitar man oss har vi hela paketet och man slipper oroa sig för något.

Målning finns ju som sagt i en massa olika varianter och vi utför i stort sett alla. Det är målning invändigt och utvändigt, målning av tak, väggar, trapphus och fönster, brandskyddsmålning, våtrumsmålning, sprutmålning, tapetsering, ny- och ommålning. Vill man få hjälp med både in- och utvändig målning så löser vi allt. Något som kan vara bra att veta är att man idag kan få ROT-avdrag på en hel del målningsarbeten som utförs i ens hem eller i ens fritidshus. Det här är mycket fördelaktigt då man får 50 procents avdrag på arbetskostnaden. Det kanske är dags att förverkliga den där drömmen?

Prova något nytt!

Sprutmålning är en rekommendation att prova på. I måleribranschen så har man känt till den här metoden under en lång tid men den har bara inte nått ut till allmänheten riktigt. Det är en målningsteknik som har många fördelar. Det ger en mycket jämn och fin yta på både stora och små områden, det sparar mycket tid och man kan använda det till både färg och spackel. En annan fördel som sprutmålningen har som många uppskattar är att den ger en nästintill dammfri miljö vilket är mycket behagligare att vistas i. Tidsbesparingen som nämndes gör både att man sparar pengar och att man får tid för andra arbeten också.

Stensiö Måleri AB är en målerifirma som jobbar i Borås med omnejd så tveka inte en sekund på att höra av er. Små som stora arbeten spelar ingen roll för oss. Vi vill att ni ska bli nöjda och att vi ska hjälpa er att uppfylla era drömmar med hjälp av färgen. Stensiö Måleri jobbar mot både företag, organisationer och privatpersoner i Borås. Välkomna att höra av er!

Referenser

© Stensiö Måleri AB 2024

Offertförfrågan

PrivatpersonFöretag

Vad kan vi hjälpa er med?

Invändig målningUtvändig målningTakmålningVäggmålningFönstermålningMålning av trapphusBrandskyddsmålningVåtrumsmålningSprutmålningTapetseringFasadtvättFasadmålningTaktvätt

Bli uppringd