Målare i Bollebygd

Stensiö Måleri

Bollebygd är staden som fler och fler upptäcker och här bor man bra och lever länge. Det finns en närhet till natur, småstad i centrum och storstad med Göteborg runt hörnet. Det finns många anledningar till varför folk väljer att bo här och man kan verkligen förstå varför. Bollebygd är till och med en av landets snabbast växande kommuner och de håller ständigt på att bygga nya bostäder och fastigheter. Vi på Stensiö Måleri AB vill vara med i den här utvecklingen från grunden när Bollebygd växer och står därför till tjänst med en massa olika typer av arbeten som behöver utföras i samarbete med nybyggnationer av både små och stora hus. Så klart vill vi hjälpa de som redan bor här med ommålningar och liknande med för att fräscha upp. Stensiö Måleri AB har sina rötter i Bollebygd, och det är vi stolta över!

Våra måleritjänster

All typ av målning kräver att man har gjort ett riktigt bra och noggrannt underarbete. Genom att låta oss göra arbetet så kommer det att hålla och vara fint i många år framåt.

Vi utför all möjlig typ av målning i Bollebygd med omnejd så som målning invändigt och utvändigt, båda två i kombination, ny- och ommålningar, målning av väggar, takmålning, trapphus och fönstermålning, våtrumsmålning, brandskyddsmålning, sprutmålning och såklart även tapetsering. De här målningsarbetena utför vi på Stensiö Måleri AB på alla typer av fastigheter som exempelvis villor, lägenheter och kontorslokaler bland mycket annat. Vi utför arbeten åt både privatpersoner, organisationer och företag.

Målning är något som måste utföras med precision, planering och noggrannhet vilket inte alla lyckas med riktigt. Det är oftast på grund av stress då tiden är knapp samt att man vill se ett fint slutresultat direkt. Tyvärr så är det inte möjligt med just måleri eftersom det kräver en del väntan på torkning och en hel del småpill. Känner man att man varken har kunskapen, tiden, lusten, orken eller tålamodet för att starta upp sitt måleriprojekt är ni välkomna att överlåta jobbet till oss, då kan ni vara trygga i att det är i säkra händer. Med den erfarenheten vi har, vilket är över 30 år i måleribranschen, så vet vi precis vad som krävs för att få ett resultat som är perfekt och som kommer hålla i många år.

Stensiö Måleri hjälper helt enkelt till med all typ av måleri. Glöm inte heller av att med dagens ROT-avdrag kan man spara stora pengar på att låta proffs utföra målningsarbetet. Söker ni kunniga målare i Bollebygd, Landvetter, Rävlanda, Hindås, Olsfors med omnejd så tveka inte att kontakta oss!

Referenser

© Stensiö Måleri AB 2024

Offertförfrågan

PrivatpersonFöretag

Vad kan vi hjälpa er med?

Invändig målningUtvändig målningTakmålningVäggmålningFönstermålningMålning av trapphusBrandskyddsmålningVåtrumsmålningSprutmålningTapetseringFasadtvättFasadmålningTaktvätt

Bli uppringd