Målare i Alingsås

Professionella målare i Alingsås

Alingsås är staden som ligger ungefär fem mil nordost om Göteborg. Det är ett mycket attraktivt läge på staden och den är hela tiden i förändringsfas. Trots att mycket går mot det moderna så finns det ändå en slags äldre prägel kvar på staden vilket uppskattas av många. Det finns kvar både kullerstensgränder och gamla träbyggnader från 1700-talet och 1800-talet här. Det finns även ett mycket stort utbud av olika typer av boende i Alingsås. Oavsett om man vill bo en bit ut på landet, ha ett mysigt fritidshus vid någon av alla vackra sjöar som omringar Alingsås eller bosätta sig mitt i den caférika staden så finns det rikligt med alternativ.

Våra målare på Stensiö Måleri AB erbjuder all typ av målning i Alingsås med omnejd. Invändig målning eller utvändig målning, eller varför inte de båda i kombination med varandra, är inget problem för oss. Det spelar oftast ingen roll vad det är för typ av projekt, vi löser det mesta.

Målerifirma med 30 års erfarenhet

Vi är ett måleriföretag som mer än gärna tar på sig alla möjliga uppdrag, oberoende på om det gäller villor, lägenhetshus eller andra typer av fastigheter. Lite färg kan göra så otroligt mycket för ett hem. Det räcker med att man målar om ett tak eller några fönster så får hela huset ett rejält lyft. Det gäller även trapphusmålning. En ommålning kan både höja värdet på hela fastigheten och göra så att de boende trivs mycket bättre.

Brandskyddsmålning och våtrumsmålning är två relativt nya områden inom branschen som vi på Stensiö Måleri AB kan hjälpa till med. Båda två är otroligt viktiga av lite olika anledningar. Brandskyddsmålningen är viktiga av de anledningar att kan den minska risken för att människor och djur skadas allvarligt, göra så att man får mer tid för räddnings- och släckningsarbeten samt att materiella ting inte skadas lika omfattande. Våtrumsmålning är även den viktig av den anledning att om det inte utförs yrkesmannamässigt och på rätt sätt så kan det få förödande konsekvenser som vatten- och fuktskador i framtiden som även kan spridas till andra rum i bostaden.

Bor ni i Alingsås, Lerum, Floda, Gråbo med omnejd och tycker att ni behöver ha något målat eller bara har övriga frågor så är det bara att kontakta oss. Vi kommer mer än gärna och sätter lite färg på er tillvaro!

Referenser

© Stensiö Måleri AB 2024

Offertförfrågan

PrivatpersonFöretag

Vad kan vi hjälpa er med?

Invändig målningUtvändig målningTakmålningVäggmålningFönstermålningMålning av trapphusBrandskyddsmålningVåtrumsmålningSprutmålningTapetseringFasadtvättFasadmålningTaktvätt

Bli uppringd